Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 

A SZEX ÉS AZ EGÉSZSÉG

 
Szex nélkül a nemi szervek haszontalanul vegetálnak, amely kihat az egész szervezetre, gondolkodásra. A szeszelés jótékony hatást gyakorló tevékenység az egészségi állapotra, és fokozza a nemi hormonok termelődését; fiaknál a tesztoszteron, a nőknél az ösztrogén szintjét.
 
TUDTAD?
 
A kiegyensúlyozottan alkalmazott szex tisztítja, nem csak az arc pórusait, de az egész bőrre hatással van
 
A szex elégeti a bőséges vacsora utáni kalóriákat.
 
A szex egyik legjobb sport, a tested minden izmát megdolgoztatja, feszesebbé teszi.
 
A szex hatásos kúra a depresszió ellen, és csökkenti annak kockázatát. Azonnal ható endorfint juttat a vérbe, amitől kellemes érzésed lesz.
 
A szexuális tevékenység nagy mennyiségű feromont termel. Minél több szexet kapsz, a tested annál többet kínál, és ez őrjítően hat a másik nemre.
 
A szex a világ leghatásosabb nyugtatója, tízszer hatékonyabb, mint bármely nyugtatószer. Szeretkezés közben az agyból kitörlődik minden, és csak a szexre koncentrál.
 
A szex csökkenti a migrénes fejfáját. Szeretkezés közben enyhül az agyi erek összehúzódásának feszültsége, amely a migrént előidézi.
 
A szex antisztamint termel, segíthet az asztmás rohamok csökkentésében.
 
És nem utolsó sorban, a gyakori szekszelés csökkenti a prosztata betegség kialakulását.
 
De ne feledjük! Jótékony hatása, csak a kiegyensúlyozott szexelésnek van. A szívbetegekre, a szívizom megterhelése miatt, akár káros is lehet. Itt már a fokozott óvatosság a fontos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.